Това заяви в проф. Евгений Дайнов. Той коментира кампанията и предстаящите

...
Това заяви в проф. Евгений Дайнов. Той коментира кампанията и предстаящите
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: Радев се превръща в Лукашенко от АлиЕкспрес. Може да има мръсни бомби в деня за размисъл

Това съобщи в проф. Евгений Дайнов. 

Той разяснява акцията и предстаящите в неделя следващи парламентарни избори. Според него победител от този избор ще излезе новата коалиция ПП-ДБ, а самият Борисов към този момент е подготвен да приказва с тях. 

" Борисов е втасала питка. Той е подготвен да взе участие в следния разговор: Идват при него верните хора от Политическа партия и Демократична България, които да могат да приказват с него на неговия език и му споделят “Виж в този момент, Бойко, ти построи бандитско-корумпирана страна, която обслужваше Путин. Светът се промени и рано или късно при такива като теб ще дойдат едни добре облечени и доста съществени господа и ще питат за какво. За да имаш какво да им кажеш, подкрепяй ни в този момент четири години държавното управление, без да искаш нищо ”. Борисов е втасал за тови диалог. Той няма да мисли за ГЕРБ, а ще мисли за себе си, тъй като е изплашен и е в суматоха ", уточни проф. Дайнов. 

Политологът разяснява и държанието на президента Румен Радев. Според него става дума за голямо проваляне. 

" Всякакви падения сме виждали в българската политика. Толкова от високо да падаш за толкоз малко време е връх даже за нас. Радев стартира да се трансформира в Лукашенко от АлиЕкспрес. Много му се желае, само че не знае по какъв начин да го направи тъкмо. Слава Богу. България има задоволително здрава институционална демократична среда, с цел да не му разреши. В България, всякога когато някой разгласи грандиозно строителство на нещо, това значи, че корупционните схеми откъм гърба към този момент са подредени. Това значи, че Радев се пробва да влезе в обувките на Бойко Борисов ", разяснява още Дайнов. 

" Това, че се пробва да диктува какво да написа в учебниците и каква да е задачата на българското обучение е екстремистка позиция, клоняща към тоталитаризъм. Той твърди, че образованието би трябвало да се занимава с национализъм и обичаи, без да загатва човешки права и народна власт. Такива хора си показват обществото като кошер, а те са от горната страна. Това е обезпокоително ", добави политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР